SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Information om VT 2022

Nu är alla grupper fulla för VT 2022. Vi återkommer igen till sommaren om vi har lediga platser. 

Vill du eller ditt barn börja i truppgymnastik?

Intresserad av att börja träna gymnastik?

Vi har tidigare haft en lång kö och haft svårt att möta den stora efterfrågan på platser. Vi har blivit tvungna att frångå kö-systemet och kommer istället öppna upp för anmälan till nya grupper innan terminsstart i mån av plats. Vi kommer i god tid innan anmälan öppnar annonsera på hemsidan. Om du som förälder känner att du har möjlighet att hjälpa till som tränare är du varmt välkommen att kontakta oss. Det kan göra att vi har möjlighet att oftare starta upp nya grupper. 

 

Vid frågor maila: info@geminigymnastics.se

 
Anmälan till hösten 2021 är nu stängd
Vi har nu stängt anmälan till våra grupper inför hösten 2021. Om ni fortfarande är intresserade av att börja i föreningen kan ni hålla koll på hemsidan i början av December då vi kommer meddela om vi kommer ha möjligheter att ta in fler till kommande våren. Tyvärr så har vi inget kösystem där ni kan skriva upp er utan för att ha störst chans att få plats behöver ni ha lite koll på hemsidan. 

Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen 
 
 
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar
Samarbeten