SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik
Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu sex stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Strömpilen, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »
Välkommen till Gemini Gymnastics årsmöte
2021-03-08 22:52

Nu vill vi bjuda in till föreningens årsmöte den 29:e mars kl 18:00. I år ordnas mötet helt digitalt och vi ser gärna att ni som vill delta anmäler er via formuläret nedan.

 

Anmälningsformulär till årsmöte

 

Gemini Gymnastics söker tränare
2021-03-07 07:51

Vi söker nu efter fler ledare/tränare till vår klubb, är du själv intresserad eller vet någon som skulle kunna vara det, tveka inte att kontakta oss på info@geminigymnastics.se. Det krävs inga förkunskaper om gymnastik utan vi erbjuder utbildning, kurser och stöd från kunniga tränare i föreningen. Finns det ett intresse att få in sitt barn i föreningen kan vi med fler tränare starta fler grupper. Tveka inte att höra av dig vid frågor!

 
Annonsen finns att titta på här.
 
Kontakt: info@geminigymnastics.se eller 070-6673010
Våren 2021, föräldramötet och vi är glada att vi får träna!
2021-02-22 18:54
Tack för ett trevligt föräldramöte! 

Det frågor som uppkom under det digitala mötet var gällande fakturor för restaurangchansen. Fakturorna kommer att skickas ut ganska snart via mail när allt är sammanställt. För de som beställt men inte fått eller hämtat ut kan kontakta sina ansvariga tränare för att hämta ut dom. Är det någon som fortfarande vill sälja några fler eller undrar något kan ni kontakta info@geminigymnastics.se. 

Vi fick även frågor gällande länken till Intersport där ni kan beställa Gemini kläder. 
Länken till kläder på Intersport är: https://team.intersport.se/gemini-gymnastics

Resten av info som togs upp på föräldramötet var den information som ni redan fått via mail. 

Kallelse till årsmötet kommer att komma ut inom kort. Är det någon av er föräldrar som är intresserad av att engagera sig i föreningen och bidra i vår trevliga styrelse, tveka inte att höra av er till info mailen.  

Ha en trevlig Måndag!
Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Nyheter från våra grupper
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar