SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik

Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2016 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu åtta stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Mariedal, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »

Föreningsuppvisning 5 December
2021-11-11 14:44

Hej och välkomna till Gemini Gymnastics föreningsuppvisning där vi även firar 15 år som förening! 

 

För att fira att föreningen fyller 15 år samt att vi äntligen får visa upp föreningens alla grupper har vi valt att arrangera en stor gemensam uppvisning. Eftersom vi även utökat föreningen med massa nya medlemmar vill vi välkomna alla till vår fantastiska gymnastikbubbla.

 

Det finns många sittplatser så vi hoppas att många vill komma och se våra fantastiska gymnaster och deras utveckling. Bjud gärna in familj, vänner och bekanta. Alla är välkomna! 

 

Datum: Söndag 5 December 

Tid: ca 16.30-18.30 (Insläpp sker från 16.15)

Plats: Umeå energi Arena Vatten (Gammliahallen) 

Parkering: Finns en bilaga med karta över området

Entreavgift: 75 kr för vuxen/ungdom och gratis för barn under 15 år. Vi tar endast swish. 

I entreavgiften ingår fikabröd och kaffe/festis som kommer att finnas för upphämtning under uppvisningen. 

 

Det är fortfarande viktigt tänka på att hålla avstånd och att om du har symtom var snäll och stanna hemma. Hallen är stor så den som önskar kommer att kunna hålla avstånd. Tänk även på att respektera andra, tillsammans bromsar vi smittspridningen. 


Mer detaljerad information kommer inom kort! 

 

Vänliga Hälsningar från styrelsen, tränare och alla gymnaster

Stöd Gemini genom att beställa kläder från Ullmax
2021-09-14 12:51
Nu när hösten är på intågande vill vi göra er uppmärksamma på vår webshop hos Ullmax. Genom att beställa kläder från webshoppen så får ni inte bara bra kläder utan samtidigt stöttar ni vår förening då vi som förening får tillbaka 10% av av det beställda beloppet. Så surfa in på vår webshop nedan och spana in höstens nyheter.
 
 
Sprid gärna länken vidare till vänner och bekanta.
25 % på intersport
2021-09-08 20:23

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockey­klubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Kampanjen gäller från 6/9-13/9  

Nyheter från våra grupper
Lejon, 27/09 14:21 
Jungfrur, 14/07 20:00 
Fiskar, 14/07 20:00 
Skyttar, 29/08 19:25 
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar
Samarbeten