Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik
Anmälan till vår nybörjargrupp inför hösten är tillgänglig
2020-05-20 08:00
Nu kan man anmäla sig till vår nybörjargrupp till hösten genom att fylla i formuläret som finns länk till i denna nyhet.

Genom att fylla i formuläret ställer du dig i en tillfällig kö för de lediga platserna inför höstterminen 2020. I den takt anmälningar kommer in kommer vi att fylla platserna. När alla platser är fyllda kommer vi att stänga detta formulär. Men observera att bara för att man fyller i sitt namn här innan vi hinner stänga formuläret är ingen garanti för att få en plats.

Det är alltså i nybörjargruppen, Kräftorna, som vi har platser. 
Barnen i den gruppen ska vara födda 2012-2014.

Avslutning
2020-05-05 10:34
Vårens terminsavslutning kommer inte kunna anordnas gemensamt som vi brukar göra med uppvisning för er föräldrar. Detta på grund av den rådande virus-situationen. Istället kommer alla grupper att anordna en egen avslutning för bara gymnasterna (med fika och diplom)
  • Skyttar, Oxar har avslutning söndag 24 maj på Maja Beskow skolan.
  • Kräftor, Stenbockar och Skorpioner har avslutning onsdag 20 Maj sina ordinarie träningstider på Strömpilen.
Lediga platser inför höstterminen
2020-04-28 09:19
Inför nästa termin har vi ett antal lediga platser i våra grupper. Är era barn eller någon ni känner intresserad av att börja träna truppgymnastik kommer ni att kunna göra en intresseanmälan via vår hemsida. Vi kommer då att publicera en länk där man får fylla i kontaktuppgifter och vilken grupp man är intresserad av.

Anmälan kommer alltså att öppna under mitten på maj och ett till mail kommer att gå ut även då. Vi kommer att tillämpa först till kvarn-principen. 


Hälsningar Gemini Gymnastics
Nyheter från våra grupper