Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik
Ny information med anledning av Covid-19
2020-11-11 14:20

Hej!

 

Vi står just nu inför ett kritiskt smittoläge av Covid-19 i Västerbotten och med anledning av detta beslutades igår att Västerbotten ska omfattas av lokala allmänna råd under perioden 11 november – 8 december, därefter kommer nya beslut att tas. De nya lokala allmänna råden är mer omfattande än de som gäller i hela landet sedan tidigare.

 

I och med att Folkhälsomyndigheten fortfarande undantagit träningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2005 eller senare från restriktionerna väljer vi att fortsätta hålla träningsverksamheten igång men med en del anpassningar.

 

Vi ber er därför att återigen ta del av följande:

  • För att undvika att flera personer samlas, och speciellt på trånga ytor, tillåter vi inte föräldrar eller andra att stanna kvar som åskådare under träningarna. 

  • Vi önskar att ni i den mån det går lämnar och hämtar era gymnaster utanför entréerna.  
    För de som har träningar i Strömpilshallen kommer gymnasterna fortsatt ha separata in- och utgångar. Mer specifik information om detta kommer att komma från tränarna.

  • Vi kommer be alla gymnaster att tvätta händerna innan och efter träningarna.

  • Vi kommer självklart att försöka anpassa träningarna så att de bedrivs på ett bra och säkert sätt, där vi undviker onödig närkontakt och eventuell smittspridning.

  • Det är så klart fortsatt viktigt att de med minsta sjukdomssymtom stannar hemma. Upplever tränarna att det finns gymnaster som inte är friska kommer dessa att skickas hem.

  • Vi ber er också ha överseende med att träningar kan komma att ställas in med kort varsel om vi har sjuka tränare eller många frånvarande gymnaster. Det kan även bli vissa förändringar i träningstider för att försöka undvika folksamlingar i träningshallarna och entréer. Skulle detta bli aktuellt kommer ni att få mer information från respektive tränare.

 

Vi förstår självklart om det finns gymnaster som på grund av rådande omständigheter kommer välja att avstå träningarna under denna tid. Väljer man att göra det så ber vi meddela tränarna så de har kännedom om det. Vi kommer inte kunna göra någon återbetalning av träningsavgift om man avstår från träningarna.

 

Vi fortsätter följa den information och de råd som kommer från myndigheterna. Läget och restriktioner kan förändras snabbt och vi ber er därför att ta del av den information som vi skickar så snart ni kan då det kan vara ändrade förutsättningar redan för nästkommande träning. 

 

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss genom att maila info@geminigymnastics.se

 

Med vänliga hälsningar

Alexandra Svanberg

Ordförande Gemini Gymnastics

Äntligen dags för gymnastik igen
2020-08-17 07:38
Nu till helgen, lördag den 22:a augusti drar vi igång med gymnastiken igen. Detta med en corona-anpassad uppstartsdag på gymnastikens hus. Vi har skickat ut schema och mer information via mail. Saknar ni detta så får ni höra av er till oss.
Nytt datum för årsmöte
2020-07-08 20:23
Nu har vi beslutat om ett nytt datum och plats för Gemini Gymnastics årsmöte.

Det nya datumet är måndag den 31:augusti kl 18:00
Mötet kommer att äga rum på Idrottens hus (Östra Esplanaden, 903 30 Umeå)

Vi planerar även för möjligheten att delta på mötet digitalt och återkommer närmare mötet om uppkopplingsinformation.

Fortsatt trevlig sommar önskar vi i styrelsenNyheter från våra grupper