Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik
Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu sex stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Strömpilen, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »
Våren 2021
2021-01-18 11:47
Vi kommer löpande att skicka ut information för våra medlemmar på mail. Vi hoppas att terminen ska kunna köra igång ganska snart. Tack för ert tålamod! 
Läget inför vårterminen
2020-12-23 10:54

Hej!


Med anledning av de skärpta rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten har Umeå kommun valt att stänga alla idrottsanläggningar i Umeå fram till och med 24 januari. Detta innebär att terminsstarten av vårterminen kommer att skjutas på. Vi hoppas på att kunna köra igång träningarna igång igen efter 24 januari.


I mitten av januari kommer vi att ha styrelsemöte för att planera vårterminen. Efter det återkommer vi med mer information och då vet vi förhoppningsvis mer om hur läget ser ut.


Vi ber er ha överseende med att vi idag inte kan säga när vårterminen kommer att starta och att ett besked kan komma nära inpå första träningen.


Fortsätt gärna att röra på er hemma! Finns mycket man kan träna på som inte kräver så mycket yta, ex handstående mot en dörr eller kanske lite styrkeövningar på vardagsrumsgolvet. Passa på att träna tillsammans och utmana familjemedlemmarna nu när vi har en del tid hemma tillsammans. Det finns t.ex. en del träningsprogram på Youtube att hitta om man söker på familjeträning eller familjegympa.


Har du frågor är du välkommen att maila oss på info@geminigymnastics.se


God jul och Gott nytt år
önskar vi i Styrelsen

Ge bort julklappar från Intersport
2020-12-17 13:24
25% på Intersport & stöd Gemini Gymnastics
Som medlem i Club Intersport kan du stötta vår förening med varje köp, året om! Välj Gemini Gymnastics som den förening du vill stötta på Mina sidor och Intersport ger tillbaka 3% till föreningslivet på dina privata inköp.

Just nu får du 25% på nästan hela sortimentet, i butik och på intersport‌.se perfekt att shoppa julklappar till familjens fotbollsfantast, hockeynybörjare eller innebandymotionär eller ladda upp för kommande träningssäsong!

Våra egna föreningskläder finner ni HÄR


Nyheter från våra grupper
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar