SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik
Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu sex stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Strömpilen, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »
Våren 2021, föräldramötet och vi är glada att vi får träna!
2021-02-22 18:54
Tack för ett trevligt föräldramöte! 

Det frågor som uppkom under det digitala mötet var gällande fakturor för restaurangchansen. Fakturorna kommer att skickas ut ganska snart via mail när allt är sammanställt. För de som beställt men inte fått eller hämtat ut kan kontakta sina ansvariga tränare för att hämta ut dom. Är det någon som fortfarande vill sälja några fler eller undrar något kan ni kontakta info@geminigymnastics.se. 

Vi fick även frågor gällande länken till Intersport där ni kan beställa Gemini kläder. 
Länken till kläder på Intersport är: https://team.intersport.se/gemini-gymnastics

Resten av info som togs upp på föräldramötet var den information som ni redan fått via mail. 

Kallelse till årsmötet kommer att komma ut inom kort. Är det någon av er föräldrar som är intresserad av att engagera sig i föreningen och bidra i vår trevliga styrelse, tveka inte att höra av er till info mailen.  

Ha en trevlig Måndag!
Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Corona information för gymnaster och föräldrar
2021-01-26 18:04

Information om corona-anpassningar till föräldrar och gymnaster:

Vi är väldigt glada över att Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Umeå kommun återigen tillåter träningar. Dock kommer det precis som i höstas att behöva vidtas vissa restriktioner för att undvika smittspridning. Förutom att vissa justeringar har gjorts i träningstider etc (för att undvika ett stort antal personer samtidigt i hallarna) måste även punkterna nedan följas:

  • För att undvika att flera personer samlas, och speciellt på trånga ytor, tillåter vi inte föräldrar eller andra att stanna kvar som åskådare under träningarna. 

  • Gymnasterna ska lämnas och hämtas utanför entréerna, föräldrar och andra anhöriga undanbedes precis som tidigare punkt.

  • För de som har träningar i Strömpilshallen kommer gymnasterna fortsatt ha separata in- och utgångar. Gymnasterna ska gå in via baksidan mot Elgiganten och kommer att gå ut via framsidan vid gymmet.

    För de som tränar på Gymnastikens hus: när ni kommer går ni in och hänger av er i kapprummet, sedan samlas ni i er grupp (med lite avstånd) uppe på läktaren. När träningen börjar kommer ni att gå in via dörren vid AG-zonen under läktaren tillsammans med tränare. Vid slutet av träningen går ni ut via dörren bakom fasttracken, hämtar snabbt era ytterkläder och lämnar sedan Gymnastikens hus. 

  • Vi kommer be alla gymnaster att tvätta händerna innan och efter träningarna. Se även till att vara ombytt innan träning för att undvika trängsel i omklädningsrum.

  • Vi kommer självklart att försöka anpassa träningarna så att de bedrivs på ett bra och säkert sätt, där vi undviker onödig närkontakt och eventuell smittspridning. Gymnasterna kommer att ombes hålla avstånd till varandra i led etc. så gott det går och vi undviker att göra en del övningar med kroppskontakt.

  • Det är så klart fortsatt viktigt att de med minsta sjukdomssymtom stannar hemma. Upplever tränarna att det finns gymnaster som inte är friska kommer dessa att skickas hem.

  • Vi ber er också ha överseende med att träningar kan komma att ställas in med kort varsel om vi har sjuka tränare, gymnaster eller många frånvarande gymnaster.

  • Om det skulle vara så att ert barn eller någon i er familj har bekräftat corona så är det önskvärt att även barnen stannar hemma. Det hade även varit bra men såklart inget krav om ni även meddelar ansvarig tränare vid bekräftat fall av corona så vi kan agera om det skulle förekomma smittspridning inom gruppen. Kräftor och Stenbockar avvaktar fortfarande med terminsstart tillsvidare.

Detta är baserad på de råd och riktlinjer som gäller just nu. Skulle någonting förändras meddelar vi så klart detta så snart som möjligt. Nu håller vi tummarna att terminen kan fortlöpa som planerat.


Våren 2021
2021-01-18 11:47
Vi kommer löpande att skicka ut information för våra medlemmar på mail. Vi hoppas att terminen ska kunna köra igång ganska snart. Tack för ert tålamod! 
Nyheter från våra grupper
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar