SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Välkommen till Gemini Gymnastics

Information om föreningen

Vi är den enda renodlade truppgymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu åtta stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Mariedal, Ersbodaskolan och Maja Beskow-skolan. 

 

Grupper:

Jungfruar - Barngrupp Nybörjagrupp

Kräftor- Barngrupp Nybörjagrupp

Stenbockar - Barngrupp

Tvillingar - Barngrupp

Fiskar - Träningsgrupp blandad

Skyttar - från 9 år 

Oxar - från 10 år

Lejon - från 13 år 


Vill du börja träna truppgymnastik i Gemini Gymnastics? 

Vill man anmäla sitt barn att börja i vår förening så håll koll på vår hemsidan. Inför varje terminsstart går vi igenom antal lediga platser i våra barngrupper och delar ett dokument man kan anmäla sig i. Om man tränat gymnastik tidigare se rubriken nedan. 

 

Har du tränat gymnastik tidigare och vill börja igen eller tränat i en annan förening? 

I det äldre grupperna (Skyttar, Oxar och Lejon) kan man anmäla sig om man har tidigare erfarenhet av gymnastik. Maila då info@geminigymnastics.se och berätta om ditt barns erfarenheter så hoppas vi att vi kan hjälpa er. 

 

Intresserad av att engagera dig som antingen ledare eller i styrelsen?

I en ideell förening behövs det alltid fler engagerade personer antingen i styrelsen eller ledare. Vi erbjuder alla våra ledare att gå utbildningar arrangerade av Svenska Gymnastikförbundet. Skulle man vara intresserad av att bidra antingen i styrelsen eller som ledare kan ni maila info@geminigymnastics.se.

 

Vill du veta mer om oss eller har frågor? Maila info@geminigymnastics.se 

 

 

 
Samarbeten
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar