SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik

Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2016 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu åtta stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Mariedal, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »

Stöd Gemini genom att beställa kläder från Ullmax
2021-09-14 12:51
Nu när hösten är på intågande vill vi göra er uppmärksamma på vår webshop hos Ullmax. Genom att beställa kläder från webshoppen så får ni inte bara bra kläder utan samtidigt stöttar ni vår förening då vi som förening får tillbaka 10% av av det beställda beloppet. Så surfa in på vår webshop nedan och spana in höstens nyheter.
 
 
Sprid gärna länken vidare till vänner och bekanta.
25 % på intersport
2021-09-08 20:23

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockey­klubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Kampanjen gäller från 6/9-13/9  

Nyheter från våra grupper
Lejon, 27/09 14:21 
Jungfrur, 14/07 20:00 
Fiskar, 14/07 20:00 
Skyttar, 29/08 19:25 
Skyttar, 15/08 19:57 
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar
Samarbeten