SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik

Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2016 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu åtta stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Mariedal, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »

Välkommen till Gemini Gymnastics årsmöte 2024
2024-02-29 21:54

Vi vill nu bjuda in till föreningens årsmöte måndag den 25:e mars kl 18:00. Mötet kommer att äga rum på plats i Gymnastikens hus samt att vi kommer ett erbjuda möjligheten att delta digitalt. Dagordning samt inbjudan till det digitala mötet kommer att publiceras på hemsidan en vecka innan mötet.

 

 

Om ni har förslag / motioner till föreningen som ni vill att ska behandlas på årsmötet så vill vi att dessa skickas in till vår e-postadress info@geminigymnastics.se senast den 10:e mars. 

Hoppas vi ses där!

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Anmälan för nya gymnaster till vårterminen är öppen
2024-01-22 18:32

Vi har nu ett antal lediga platser vi våra yngre grupper.

Anmälan för nya gymnaster till vårterminen

Länsförsäkringar Västerbotten sponsrar Gemini Gymnastics
2023-11-24 10:54

Vi är glada att kunna meddela att Länsförsäkringar Västerbotten har valt att sponsra vår förening.

Länsförsäkringar har ett brett utbud av produkter:

  • Bank
  • Försäkringar
  • Pension
  • Fastighetsförmedling

Som en del i deras hållbarhetsarbete stöttar Länsförsäkringar barn- och ungdomsföreningar inom idrott, kultur och andra områden som ett sätt att arbeta med deras vision "Tillsammans skapar vi en trygg framtid i Västerbotten”

 

Länsförsäkringar Västerbotten

Instagram
Nyheter från våra grupper
Lejon, 27/09 14:21 
Fiskar, 14/07 20:00 
Skyttar, 29/08 19:25 
Skyttar, 15/08 19:57 
 
Samarbeten
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar