SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik
Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu sex stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Strömpilen, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »
Vet du någon som vill börja i gymnastik?
2021-05-12 19:30

Vad roligt att du eller ditt barn kanske vill börja i gymnastik. Vi kan erbjuda både tränings och tävlingsgrupper i åldrarna 5-16 år, se informationen nedan!  

För barn födda 2016:
På grund av rådande pandemi är tyvärr inga föräldrar välkomna på träningarna eller i hallar vilket gör att ni föräldrar behöver göra en egen bedömning om ert barn klarar sig utan er föräldrar på träningarna innan ni anmäler ert barn. I övrigt gäller samma som för barn födda 2015 och 2014.

 

För barn födda 2015 och 2014: Vi kommer i 15 Juni kl 9.00 att öppna upp ett formulär på vår hemsida där ni kan anmäla ert intresse till en grupp. Vi kommer att fylla våra grupper eftersom och när det är fullt så kommer vi att stänga formuläret. Skulle det finnas frågor eller funderingar kontakta gärna oss via vår mail. 

 

För barn som är födda 2013 eller är födda tidigare: Vi kommer Lördag 29 Maj att arrangera en prova-på dag på Gymnastikens hus. Detta för att ni ska få möjlighet att prova på vad denna fantastiska sport innebär. Träningen kommer att hållas i mindre grupper om 8 st där flera tränare kommer att se till att restriktionerna följs. Denna prova på dag gäller för barn födda 2013 eller tidigare och ni anmäler er här.  Sista anmälningsdagen är 25 maj, 18.00. 

 

Oavsett om ni varit på prova-på dagen eller inte behöver ni ändå anmäla ert barn om ni är intresserade av att börja. Vi öppnar anmälningsformuläret för samtliga på vår hemsida 15 Juni kl 9.00. Vid frågor maila: info@geminigymnastics.se

Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Vet du någon som vill börja med gymnastik?
2021-05-03 20:35

Till hösten kan vi glatt meddela att vi förhoppningvis kommer att starta tre nya grupper. Detta då vi under förra och denna termin fått in flera nya tränare i föreningen. Vår förhopning är att vi även ska få möjligheter till lite fler tider i hallar för att ordna detta.

Så vet du någon som är sugen på att börja i truppgymnastik i åldrarna 6-17 år? Meddela vänner och bekanta samt håll utkik på hemsidan för inom kort kommer det massa rolig information kring lediga platser i föreningen.

Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Välkommen till Gemini Gymnastics årsmöte
2021-03-08 22:52

Nu vill vi bjuda in till föreningens årsmöte den 29:e mars kl 18:00. I år ordnas mötet helt digitalt och vi ser gärna att ni som vill delta anmäler er via formuläret nedan.

 

Anmälningsformulär till årsmöte

 

Nyheter från våra grupper
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar