SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik

Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2016 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu åtta stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Mariedal, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »

Anmälan för nya gymnaster till höstterminen är öppen
2022-06-27 23:49
Vi har nu öppnat anmälan för nya gymnaster till föreningen. Anmälan göra genom att fylla i formuläret som finns länkat i denna nyhet.
 
Genom att fylla i formuläret ställer du dig i en tillfällig kö för de lediga platserna inför höstterminen 2022. I den takt anmälningar kommer in kommer vi att fylla platserna. När alla platser är fyllda kommer vi att stänga detta formulär. Men observera att bara för att man fyller i sitt namn här innan vi hinner stänga formuläret är ingen garanti för att få en plats.
 
Vi kan just nu endast erbjuda platser för barn födda 2014-2016
Vi har flest platser i nybörjargruppen för barn födda 2016 men även ett fåtal platser för barn födda 2014-2015
 
Trevlig sommar!
2022-06-14 23:29

Vi i Gemini Gymnastics vill önska alla medlemmar en riktigt fantastisk sommar. Hoppas ni får bra väder och göra många roliga aktiviteter. 

Kom ihåg att svara på kallelsen i Sportadmin om behålla plats i föreningen och grupp enligt mailutskicket senast den 19 Juni! Eftersom vi hoppas att få ses igen i hallen till hösten. 

Gällande nya som är intresserade av att börja i föreningen kommer vi att lägga ut om lediga platser veckan efter midsommar (v.26). Håll utkik här på hemsidan när vi släpper anmälan, för vi vet redan nu att det kommer att finnas flera platser för barn som är födda 2016. Övriga åldrar kommer mer information om senare lite beroende på om nuvarande medlemmar väljer att behålla sin plats.

Vänliga Hälsningar, 
Styrelsen och tränare


Påminnelse om årsmöte
2022-03-23 21:55

Måndag den 28 mars hålls föreningens årsmöte kl 18:30. på Gymnastikens hus. Vi har några platser kvar att fylla i styrelsen så ni som är sugna på att bidra till föreningen får gärna höra av er till oss på info@geminigymnastics.se All hjälp är värdefull.

 

Nedan hittar ni möteslänken till årsmötet samt mötets dagordning.

 

https://meet.google.com/ajy-xmsd-ifi

 

 

Dagordning till årsmötet

 

Hoppas vi ses på årsmötet

Instagram
Nyheter från våra grupper
Lejon, 27/09 14:21 
Jungfrur, 14/07 20:00 
Fiskar, 14/07 20:00 
Skyttar, 29/08 19:25 
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar
Samarbeten