SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik
Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu sex stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Strömpilen, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »
Vet du någon som vill börja med gymnastik?
2021-05-03 20:35

Till hösten kan vi glatt meddela att vi förhoppningvis kommer att starta tre nya grupper. Detta då vi under förra och denna termin fått in flera nya tränare i föreningen. Vår förhopning är att vi även ska få möjligheter till lite fler tider i hallar för att ordna detta.

Så vet du någon som är sugen på att börja i truppgymnastik i åldrarna 6-17 år? Meddela vänner och bekanta samt håll utkik på hemsidan för inom kort kommer det massa rolig information kring lediga platser i föreningen.

Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Välkommen till Gemini Gymnastics årsmöte
2021-03-08 22:52

Nu vill vi bjuda in till föreningens årsmöte den 29:e mars kl 18:00. I år ordnas mötet helt digitalt och vi ser gärna att ni som vill delta anmäler er via formuläret nedan.

 

Anmälningsformulär till årsmöte

 

Gemini Gymnastics söker tränare
2021-03-07 07:51

Vi söker nu efter fler ledare/tränare till vår klubb, är du själv intresserad eller vet någon som skulle kunna vara det, tveka inte att kontakta oss på info@geminigymnastics.se. Det krävs inga förkunskaper om gymnastik utan vi erbjuder utbildning, kurser och stöd från kunniga tränare i föreningen. Finns det ett intresse att få in sitt barn i föreningen kan vi med fler tränare starta fler grupper. Tveka inte att höra av dig vid frågor!

 
Annonsen finns att titta på här.
 
Kontakt: info@geminigymnastics.se eller 070-6673010
Nyheter från våra grupper
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar