SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå

Svensk Truppgymnastik
Vi är den enda renodlade trupp-gymnastikföreningen i Umeå. Vi tränar och tävlar Gymnastik i grenarna hopp, fristående och tumbling. Våra grupper är full av glada tjejer och killar i åldrarna födda 2013 och tidigare, tränas av ledare som brinner för gymnastiken.

Som förälder till ett barn i Gemini Gymnastics betalar man en relativt låg medlemsavgift och träningsavgift, men hjälper till 1-2 gånger per termin med antingen små uppdrag, t.ex. i samband med tävlingar, eller att sälja saker för att få in pengar till föreningen.

I föreningen finns just nu sex stycken grupper och vi tränar på Gymnastikens hus, Strömpilen, Ålidhemsskolan och Maja Beskow-skolan. 

Läs mer information om föreningen här Om klubben »
Digital Sommaravslutning
2021-06-16 20:06

Hej gymnaster och föräldrar!

 

Nu är sommaren här och gymnasterna får sommarlov från både skolan och gymnastiken. Förhoppningsvis är det sista terminen då vi inte kan träffas som vanligt och bjuda in er föräldrar till gymnastikhallen. För att ni ändå ska få chansen att se vad gymnasterna har hållit på med under terminen har varje grupp gjort en kort film, fullmatad med gymnastik. Dessa har sedan satts ihop till en 11 minuter lång film med bidrag från alla våra grupper. Filmen kallar vi för vår digitala sommaruppvisning. Filmen finns att se på vår Facebooksida där vi heter Gemini Gymnastics, Umeå. Vi ser filmen som ett försök att sprida lite gympaglädje i dessa speciella tider, hoppas att vi lyckas med det. Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar.

 

Mvh Styrelsen i Gemini Gymnastics

Vet du någon som vill börja i gymnastik?
2021-05-12 19:30

Vad roligt att du eller ditt barn kanske vill börja i gymnastik. Vi kan erbjuda både tränings och tävlingsgrupper i åldrarna 5-16 år, se informationen nedan!  

 

Vi är en renodlad truppgymnastik förening i Umeå med åtta grupper i blandade åldrar 6-17 år, både tjejer och killar. Till hösten kommer vi att starta upp två nya grupper och därför öppnar upp för att barn med eller utan erfarenhet ska få chans att få en plats i föreningen. Truppgymnastikens grenar är trampett, tumbling och fristående. 


För barn födda 2016: På grund av rådande pandemi är inga föräldrar välkomna på några träningar eller i hallar vilket gör att ni föräldrar behöver göra en egen bedömning om ert barn klarar sig utan er föräldrar på träningarna innan ni anmäler ert barn. I övrigt gäller samma som för barn födda 2015 eller tidigare.

 

För barn födda 2015 eller tidigare:
Oavsett om ni varit på prova-på dagen eller inte behöver ni ändå anmäla ert barn till en grupp när vi öppnar formuläret. OBS! På grund av försening gällande när halltider bekräftas kommer vi att släppa formuläret veckan efter midsommar här på hemsidan när vi vet exakt hur många platser vi kan öppna. 

Vid frågor maila: info@geminigymnastics.se

Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Vet du någon som vill börja med gymnastik?
2021-05-03 20:35

Till hösten kan vi glatt meddela att vi förhoppningvis kommer att starta tre nya grupper. Detta då vi under förra och denna termin fått in flera nya tränare i föreningen. Vår förhopning är att vi även ska få möjligheter till lite fler tider i hallar för att ordna detta.

Så vet du någon som är sugen på att börja i truppgymnastik i åldrarna 6-17 år? Meddela vänner och bekanta samt håll utkik på hemsidan för inom kort kommer det massa rolig information kring lediga platser i föreningen.

Med Vänliga Hälsningar, Styrelsen

Nyheter från våra grupper
 
Profilering
Appen för tränare
Appen för medlemmar