SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå
Lejon

Lejon
Hej och Välkommen
 

Vi är en tävlingstrupp som tävlar på riksnivå med ålder född 09 och äldre 

 
Vi tränar:
Tisdagar 18.30-21 på Gymnastikenshus
Torsdagar 18.30-21 på Gymnastikenshus
Söndagar 17.30-20 på Maja Beskow skolan 
 
Nivå: Träna för att tävla
I detta stadium har man bestämt sig för att satsa på tävling. Fokus ligger på att nå hög nivå inom truppgymnastiken, vilket innebär rikstävlingar på nivå 3 och högre. På lokaltävlingar är högsta nivån 4 så då tävlar vi på det.

Träningen
Utövarna behärskar nu alla grundövningar. Träningen inriktas därför på inlärning av avancerade övningar och sekvenser, samt perfektion i utförandet.

Tävling
Förberedelser inför tävling och själva tävlingsmomentet blir viktiga delar i utvecklingen. Vi ser tävlandet som en del av ett större långsiktigt lärande, och fokuserar på utövarens insats och utveckling. Resultatet är inte målet utan ständig förbättring.

Tränare: Rebecka, Oliver och Elida
Vill du börja i gruppen Lejon?
2021-11-26 11:28

Är du (ditt barn) intresserad av att ta nästa steg i din utveckling inom truppgymnastik? Nu finns möjligheten att träna på svårare övningar och tävla på en högre nivå tillsammans med föreningens bästa grupp Lejon.

Inför kommande termin finns 5-6 lediga platser i gruppen Lejon. Den som vill har nu chansen att provträna för att bli en del av den gruppen. Lejonen tävlar på nivå 2-3 på rikstävlingar och nivå 3 lokalt. Förväntan på gymnasterna i Lejonen är att de deltar på tävlingar och ser alla grenar som lika viktiga. För att få delta på rikstävlingar krävs nästa år att man är född 2009 eller tidigare vilket innebär att yngre gymnaster än så inte kommer att få börja i gruppen just nu.

 

För att de som är intresserade av en plats i Lejonen ska få möjlighet att testa kommer vi att ha en provträningsperiod under vecka 49 och 50. Anmälan till dessa träningar sker här: https://forms.gle/WdmMUdu2vFcdmtZ67  

 

Under sista provträningstillfället som gymnasten har anmält sig till kommer vi att ha en dialog med hen om hur det gått och vad vi gemensamt anser är bäst framåt för individen. Vårt mål är att alla ska utvecklas i sin takt och på sin nivå. Det gör att vi är väldigt måna om att gymnasterna ska vara mentalt redo vilket vi värdesätter högre än att gymnasten kan alla övningar vi tävlar på. 

 

Har ni några frågor eller funderingar kan ni höra av er till:

rebeckalundgren@msn.com


Vänliga Hälsningar, Rebecka, Oliver och Elida  

Träningsläger i Luleå
2021-09-27 14:21

2-3 oktober åker hela Lejon-truppen på träningsläger i Luleå. Vi ska finslipa formen inför kommande tävlingar, ha kul tillsammans och dessutom lära känna de som tränar i Lulegymnasterna. Äntligen är det möjligt träffas och resa igen. Följ oss på Instagram https://www.instagram.com/geminilejon/ för att se vad vi hittar på under helgen.

Vill du beställa föreningskläder?
2020-12-08 12:43
Vill du beställa lite förenings-träningskläder?

För att köpa Gemini kläder behöver ni skapa ett konto så ni också kan få medlemspriser på grejerna. Här finns linnen, shorts, ryggsäckar, föreningsoverallen och mer. Har ni frågor angående kläderna eller vill prova storlekar innan ni beställer kan man ta hjälp av intersports teamshop på Mariedal.

För att komma till hemsidan -->
Klicka här
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Gemini Gymnastics, 23/03 21:55 
Gemini Gymnastics, 22/03 13:53 
Gemini Gymnastics, 01/03 06:47 
 
Samarbeten
Profilering
Se mer av oss här
Appen för tränare
Appen för medlemmar