SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gemini Gymnastics
Truppgymnastik Umeå
Skyttar

Skyttar
Hej och Välkommen
 
Vi är en tävlingstrupp med killar och tjejer. Vi tävlar i nivå 7.

Nivån- Träna på att träna

Här börjar gymnasten träna mot de individuella redskapen och friståendet. Här blir träningen mer seriös och gymnasten bör klara av grundläggande kunskapen inom gymnastik. Här förekommer mer avancerade övningar och feedback blir mer förekommande. Här ska gymnaster som tränar få utvecklas mer individuellt för att nå egna uppsatta mål i gruppen. 


Träningen

I detta stadium kommer vissa att ha fastnat för gymnastiken. Fokus ligger på inlärning och utveckling av mer komplexa övningar. Träningen som bedrivs i organiserad form tar större utrymme än i tidigare stadier. Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) går hand i hand med den grenspecifika träningen.


Tävling

Tävlingsgymnaster tävlar på i första hand lokal och regional nivå, Resultaten står inte i centrum. Kan även tävla i flera lag för att fler ska få vara med och tävla.


Vi tränar:
Måndagar 18-19.30 Ålidhemsskolan
Tisdagar 16..30-18.00 i Gymnastikens hus
Söndagar 14.00-15.00 i Gymnastikens hus


Tränare: Tilda, Frida och Johanna
Skyttarnas kalender
2020-08-29 19:25

Använd gärna kalendern på Gemini gymnastics hemsida för att se alla träningar denna termin samt tid och plats för dessa. Eventuella tävlingar och event kommer även synas där. Kalendern ligger i Skyttarnas grupp och för att nå gruppen måste ni gå in på hemsidan och välj Skyttar under Våra grupper (längst upp på sidan). På Skyttarnas sida väljer en sedan Kalender. Det är möjligt att prenumerera på kalendern, vilket innebär att alla träningar och event för Skyttar kopplas direkt ihop med sin egna kalender.


// TränarnaFörenings- och träningskläder
2020-08-15 19:57
Vill du beställa lite förenings-träningskläder inför höstterminen? :D
Gå in och kolla på https://team.intersport.se/gemini-gymnastics

För att köpa Gemini kläder behöver ni skapa ett konto så ni också kan få medlemspriser på grejerna. Här finns linnen, shorts, ryggsäckar, föreningsoverallen och mer. Har ni frågor angående kläderna eller vill prova storlekar innan ni beställer kan man ta hjälp av intersports teamshop på Mariedal.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Gemini Gymnastics, 17/06 10:08 
Gemini Gymnastics, 01/06 10:02 
Gemini Gymnastics, 29/02 21:54 
 
Samarbeten
Profilering
Se mer av oss här
Appen för tränare
Appen för medlemmar